Paula Baroti ( Hair Stylist)


Paula Baroti este hair stylist la centrul de infrumusetare Miko Palace din Bucuresti de 4 ani, iar in domeniu lucreaza de 6 ani.

Paula si-a descoperit pasiunea pentru hair style inca de la o varsta frageda, a prins miscarile si secretele coafurii de la mama sa, a trecut prin faza in care isi coafa colegele de liceu, ca intr-un final, sa devina absolventa unei scoli speciale de hair style.

Hair stylist-ul Paula Baroti a participat la multe gale de coafuri si a urmat diverse cursuri de specializare. Impreuna cu echipa Miko, Paula a participat la Bucharest Fashion Week unde a realizat coafuri de mirese pentru prezentarea colectiei designerului Zina Dumitrescu, dar si coafuri pentru prezentarile de moda ale designerului Catalin Botezatu.

- In 2011 a participat la cursul de coafuri speciale (printre care si cele de mirese) sustinut de Académie Alexandre de Paris.
- In 2010 a primit un alt atestat de specializare in urma cursului Creative Solutions.
- In 2009 a primit un atestat de specializare in urma cursului Creative Solutions sustinut de Framesi Academy.
- In 2009 a participat, alaturi de echipa Framesi Academy la Congresul International Framesi din Praga.
- In 2008 Paula a participat la cursul tehnic de coafuri si la cursul de cocuri sustinut de Raffel Pages.PinterestTwitterGoogle+Facebook