Laura Olteanu ( Fashion Designer)


Iata cateva detalii despre colectiile de Rochii de mireasa Laura Olteanu:

Rochii de mireasa 2011 - 2012

Rochiile de mireasa debordeaza de fantezie prin formele si texturile materialelor care fac ca miresele sa arate intr-o splendoare maxima. In acest an la Bucharest Fashion Week, Casa de Moda Laura Olteanu a prezentat o noua colectie de rochii de mireasa.
Au fost prezentate rochii de mireasa realizate din tull, dantela frantuzeasca, modele pentru mirese cu personalitate, cu trene voluminoase si accesorizate cu cristale din ultima colectie Swarovski.

Rochii de mireasa 2010 - 2011

Laura Olteanu ne propune pentru sezonul 2010-2011 o colectie de rochii de seara si de rochii de mireasa intitulata "Sculpturi in mers".

Colectia sus numita se vrea a fi un omagiu adus starurilor hollywoodiene, iar rochiile dedicate acestui mit au fost astfel concepute incat sa-ti ia ochii, la propriu.

Rochii de mireasa 2009 - 2010

Colectia contine rochii de mireasa realizate din tull, dantela frantuzeasca, modele pentru mirese indraznete, cu crapaturi foarte adanci, cu trene voluminoase si accesorizate cu cristale din ultima colectie Swarovski.

Mireasa colectiei sau ultima rochie prezentata a fost o rochie de mireasa creata din flori realizate manual si cusute una langa alta.

Rochii de mireasa 2008 - 2009

Aceste rochii de mireasa sunt realizate manual, folosindu-se numai materiale de calitate, atent selectionate si verificate.
Rochiile de mireasa debordeaza de fantezie prin formele si texturile materialelor care fac ca miresele sa arate intr-o splendoare maxima.


Afla mai multe detalii despre fashion designerul Laura Olteanu.PinterestTwitterGoogle+Facebook