Bine ati venit

Toată lumea rosteşte cuvântul "fericire" de cel puţin 3 ori pe zi, voluntar sau involuntar. Dar câţi dintre ei au parte de ea? Ce este de fapt "fericirea"? Pffu... greu de definit!
Pentru fiecare din noi poate semnifica altceva. Nu vă gândiţi că viaţa mea a fost "albastră" (optez pentru albastru deoarece e culoarea mea preferată)! Şi eu am avut parte de zile “naşpa”, în care soarele parcă nu mai răsărea… Dar am învăţat să ţin fruntea sus şi să merg mai departe indiferent de situaţie. Nu vreau şi nu pot fi un model demn de urmat, dar îmi place să cred că anumite alegeri ale mele au fost “the best” la momentele de “răscruce”…
Hmm… fericirea pentru mine??? Un sărut, unitate, iubire… O secundă, o clipă, o eternitate lângă EL, cel care mi-a schimbat viaţa… Un zâmbet, o lacrimă, o lume … lumea noastră!!! Poate vi se pare ciudat… Sincer??? Şi mie… Cum poate o persoană, un om atât de mic şi de simplu să facă un lucru atât de mare? Pentru că a face pe cineva fericit e un lucru mare, dificil… Nu ştiu cum a făcut, dar a reuşit şi nu pot decât să-i mulţumesc şi să îi răspund cu aceleaşi sentimente curate, profunde, sublime!
Aşadar, revin cu întrebarea:”Ce e, de fapt, fericirea?”. Pe mine o plimbare în parc cu el de mână, un zâmbet sau o îmbrăţişare mă face fericită. Tocmai simplitatea asta, banalul pot spune e “acel ceva” pe care mulţi îl uită. Uităm detaliile, fiind prinşi prea mult în vâltoarea esenţialului şi astfel pierdem exact acele lucruri care ne fac fericiţi şi împliniţi.
Cineva spunea odată că “cele adevărate sunt sentimentele, iar restul ficţiuni”. Avea dreptate (cel puţin asta e părerea mea) şi cred că ar trebui “s-o lăsăm mai moale” cu rutina zilnică şi să acordăm mai mult timp lucrurilor şi oamenilor care contează, care în definitiv ne oferă ceea ce avem nevoie: FERICIRE!!!

Îţi mulţumesc ca exişti şi că mă faci fericită !!!