Bine ati venit

Bun gasit la toata lumea!

Noi am avut nunta , anul trecut , pe 6 iunie , si a fost foarte frumos . A fost o nunta cu 80 de persoane , dar trebuie sa recunosc ca a fost si ceva bataie de cap. Eu sunt nascuta in Galati, sotul meu , Calin, in Vaslui , si locuim in Bucuresti. De fapt in acest oras a inceput si idila noastra.
Cand ne-am hotarat sa ne casatorim de prima data am stiut sa vreau sa fie ceva inedit !
Am inchiriat pensiunea Vanatorul , din Durau , cu tot cu locurile de cazare si inca 20 de locuri la Antia.
A fost nevoie de o mare mobilizare , invitatii nostri venind de la km buni ca sa fie alaturi de noi ( Bucuresti , Iasi, Galati , Vaslui ).
Ca sa nu li se para totusi o povara ne-am gandit sa inchiriem de vineri ca sa le asiguram un adevarat weekend la munte . Si intr-adevar a fost o idee foarte buna.
Chiar daca am facut la sute de km nunta , nu am avut de loc probleme. Meniul a fost tot vanatoresc , am avut si Dj si Formatie(fratii Paun) si un prieten de la nostru masterand in muzica clasica - pian.
Si colac peste pupaza , anul asta suntem si nasi. Iar finii nostri vor face tot acolo pe aceeasi data. va dati seama , la un an de casatorie vom cununa in locul unde noi ne-am unit destinele. Superb, absolut superb!