Bine ati venit

Dragi prieteni şi rude!
Bine aţi venit pe site-ul nunţii noastre. Vrem să vă oferim aici informaţia de care aveţi nevoie despre căsătoria dintre mine şi Ionuţ, care va avea loc pe 9 iunie 2012.

Au trecut doari şase luni de când ne-am logodit, dar vieţile noastre au cunoscut mari schimbări. Am renunţat la o situaţie stabilă acasă şi am venit la Galaţi să locuiesc cu alesul meu. Şi nu-mi pare rău de alegerea făcută! Viaţa în doi e mult mai interesantă pentru că ne susţinem unul pe altul la greu şi găsim în fiecare zi câte un moment în care să râdem cu poftă împreună.
Totuşi, dragii mei prieteni din Republica Moldova, îmi lipsiţi nespus şi mă gândesc des la voi. Pe 9 iunie nu va fi doar nunta mea, ci şi o ocazie de a vă revedea pe toţi la un loc. Vom ciocni o cupă de şampanie, vom dansa, vom face poze şi alte lucruri minunate care au loc la o nuntă.
Sper din tot sufletul să reuşiţi să veniţi, chiar dacă e un pic mai departe decât de la Ciocana până la Telecentru. În realitate, e cam ca şi cum te-ai duce de la Chişinău până la Briceni.

Cinci luni au rămas până la nuntă, dar am început deja pregătirile la modul serios. Mai încet e mai plăcut şi se savurează mai bine. Astfel a apărut şi acest site :)

Cei care doresc să afle cum ne-am cunoscut, vizitaţi secţiunea" Povestea noastră", iar la "Detalii petrecere" veţi afla informaţii despre cheful din ziua nunţii. Cât despre secţiunea "Lista cadourilor", va rog să n-o luaţi în serios ;) E o listă destinată viitorului mire :D

PS: Vă aşteptăm la nuntă
Cu dragoste, Domnica Sofia şi Ionuţ