*Titlu
*Comentariu
 
*Cod verificare
 
Foto/video nunta
Foto/video nuntaFoto/video nunta

Foto/video nunta

by Nina Studio
DESCRIERE SERVICIU FURNIZOR:
     Venim in intampinarea dorintei dumneavoastra de a avea fotografii de nunta deosebite, realizate de fotografi profesionisti, care va vor indruma pentru realizarea unor ipostaze deosebite, dar si cu aparatura ce tine pasul cu tot ce este nou si performant. Puteti face o surpriza placuta invitatilor dumneavoastra de la nunta, oferindu-le o fotografie tip marturie, realizata pe loc.

Filmarea nuntii este de asemenea importanta pentru dumneavoastra, deoarece puteti retrai momentele unice de la nunta. Filmarile se pot face fie in format standard SD, fie in format HD sau FULL HD, deasemeni cu cameramani profesionisti de nunta si cu aparatura performanta.

Daca doriti ca invitatii de la nunta dumneavoastra sa danseze si sa se distreze, va recomandam sa apelati la DJ-ii nostril autorizati. Autorizarea DJ-ului este importanta pentru a nu exista riscul ca nunta dumneavoastra sa fie intrerupta. Echipamentele de inalta fidelitate, luminile, laserele, masina de baloane si de fum pot ajuta la realizarea unei atmosfere deosebite la nunta dumneavoastra.

EMAIL FURNIZOR:
    ninastudioiasi@yahoo.com
ADRESA FURNIZOR:
    Sos Pacurari, nr 132, iasi
TELEFON:
    0744305730
WEBSITE:
    http://www.ninastudio.ro
PUNCTE DE LUCRU:
    Bacau, Botosani, Braila, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui
Voteaza
Ratting
5.0
Vizualizari
792
Comentarii anunt


Newsletter Planificarenunta.ro
Aboneaza-te la newsletter-ul saptamanal si
vei primi pe e-mail idei si noutati pentru organizarea nuntii!
PinterestTwitterGoogle+Facebook