Rochia de mireasa cu cele mai multe cristale


Designerul Cosmina Englizian a intrat oficial in Cartea Recordurilor - Guiness World Records pentru realizarea rochiei de mireasa cu cele mai multe cristale.

Rochia de mireasa cu cele mai multe cristale

Miercuri, 24 martie 2010, designerul Cosmina Englizian a intrat oficial in Cartea Recordurilor - Guiness World Records pentru realizarea rochiei de mireasa cu cele mai multe cristale.

Rochia de mireasa din Cartea Recordurilor

Rochia record, Crystal Dream, a fost visul Cosminei Englizian timp de mai bine de 2 ani, pentru ca anul trecut, in martie, sa se hotarasca sa il realizeze. Intentia Cosminei nu a fost aceea de a castiga sau dobora vreun record mondial, ci de a crea o roche unica, distinsa, fina, din dantela cu cristale; insa este cunoscuta pasiunea designerului pentru accesorizarea cu elemente Crystalized Swarovski Elements. Astfel, pe parcursul a 6 luni de zile, cei 40 de metri de dantela folositi la realizarea Crystal Dream au fost accesorizati cu peste 55.000 de cristale si perle de la Swarovski.

Rochia a fost expusa odata cu lansarea colectiei de rochii de mireasa "White Dream Collection" din 11 februarie 2010, unde a fost remarcata si de Alin Caraman, organizatorul Targului national de nunti E-mariage. Acesta ii propune Mariei Andrei, directorul de comunicare al Cosminei Englizian, sa aplice pentru inregistrarea rochiei in Cartea Recordurilor.

Reprezentantul Guiness Word Records a sosit in Romania pentru a numara personal cristalele de pe rochie si a certifica noul record mondial, declarand totodata ca este un record greu de depasit. Mai mult decat atat, a tinut sa o felicite pe Cosmina, spunandu-i ca este profund impresionat de frumusetea dar si de complexitatea rochiei, mentionand ca participantii la astfel de concursuri sunt preocupati mai mult de atingerea recordului nu si de calitate sau frumusete.

Rochia de mireasa cu cele mai multe cristaleRochia de mireasa cu 43.008 cristale si 16.368 perle

Numaratoarea oficiala a cristalelor si perlelor de pe rochie a ajuns la 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements. Este de precizat faptul ca cei de la Guiness World Records le-au cerut organizatorilor E-mariage cat si Cosminei Englizian, o rochie care sa aiba minim 1000 de cristale. Ei le-au oferit o rochie cu 43.008 cristale - Crystal Dream!

Diploma a fost acordata in cadrul conferintei de presa tinute chiar in expozitia din piata Constitutie, unde in weekend-ul 26-28 martie s-a desfasurat Targul national de nunti E-mariage si locul unde, in exclusivitate, a putut fi admirata rochia de mireasa cu cele mai multe cristale... din lume - Crystal Dream by Cosmina Englizian!

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

Comentarii

  • mirabela breha
    mirabela breha: e superba rochita dar e pentru persoanele cu bani,probabil o sa se gaseasca cineva sa o cumpere dintre vedete .
    12 Apr 2010 la 12:55

  • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

Rochii de Mireasa BIEN SAVVY 2012

Rochii de Mireasa BIEN SAVVY 2012

In noul sezon Bridal, fiecare rochie propusa de BIEN SAVVY are povestea ei. Propunerile sunt ultra-feminine, cu accent pe forma siluetei
(...citeste tot)
Rochii de mireasa Blue Enzoani 2012

Rochii de mireasa Blue Enzoani 2012

Brandul Enzoani si-a castigat reputatia prin folosirea materialelor de lux, a ornamentelor excelente si a tehnicilor de croiala de neegalat.
(...citeste tot)
Kate Middleton arata ce sa Nu faci cu rochia de mireasa

Kate Middleton arata ce sa Nu faci cu rochia de mireasa

Daca Kate Middleton si-a expus asa rochia de mireasa, noi celelalte avem si alte alternative ce sa facem cu rochia de mireasa dupa nunta.
(...citeste tot)
Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Pe coperta celui mai recent numar al revistei Ideal Mariaj, o puteti admira pe Jojo, intr-o rochie demna de Cartea Recordurilor
(...citeste tot)
Afla cine creeaza rochii de mireasa de mai bine de 100 de ani!

Afla cine creeaza rochii de mireasa de mai bine de 100 de ani!

Vino la Marithe sa vezi rochiile de mireasa pe care britanicele le aleg de mai bine de 100 de ani!
(...citeste tot)