Modificarile rochiei de mireasa


Majoritatea rochiilor de mireasa au nevoie de cate modificari, de aceea trebuie sa tii minte ca aceste pot varia, in functie de locul de unde-ti cumperi rochia si de cate schimbari trebuie realizate.

Modificarile rochiei de mireasa

Majoritatea rochiilor de mireasa au nevoie de cate modificari, iar costul acestora poate varia in functie de locul de unde-ti cumperi rochia si de cate schimbari trebuie realizate.

Modificarile trebuie facute la timp. Daca iti duci rochia la modificat prea devreme s-ar putea sa nu-ti mai vina in ziua nuntii (poti slabi dupa ce ai facut modificarile). Daca duci rochia prea tarziu la retusuri, s-ar putea sa nu fie suficient timp pentru ca acestea sa fie realizata la timp. E bine sa lasi un timp de doua sau trei luni intre prima si ultima proba a rochie de mireasa. De regula miresele merg de 3 sau 4 ori la retusuri.

La cine sa mergi

Magazinele mari de rochii de mireasa ofera modificarile gratuit. Rochiile de nunta au foarte multe detalii complexe, asa ca e bine sa gasesti un croitor specializat in rochii de mireasa care sa-ti faca modificarile.

Ce sa ai la tine

Atunci cand mergi cu rochia la modificat, trebuie sa ai cu tine lenjeria intima pe care o vei purta in ziua nuntii, pantofii si accesoriile. Cu toate aceste elemente este mult mai usor sa-ti creezi o viziune generala a aspectului din ziua nuntii. Daca nu stii sigur ce pantofi vei avea in ziua nuntii incearca sa aduci unii cu inaltimea similara pentru a stii exact cat de lunga vrei sa fie rochia.

Mai multe posibilitati

Optiunile pentru modificarile rochiei de mireasa sunt aproape fara de sfarsit. Prin desfacerea tivurilor si reconfectionarea materialului poti recrea o rochie. Acest lucru se intampla in special daca mireasa doreste sa obtina o varianta moderna a rochie de mireasa pe care a purtat-o mama ei la nunta.

Tot pentru ca modificarile rochiei sa mearga bine, recomandat este sa cumperi o rochie mai mare decat una mai mica, pentru ca in acest fel croitoreasa va avea mai multe optiune de retusuri.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

Rochii de Mireasa BIEN SAVVY 2012

Rochii de Mireasa BIEN SAVVY 2012

In noul sezon Bridal, fiecare rochie propusa de BIEN SAVVY are povestea ei. Propunerile sunt ultra-feminine, cu accent pe forma siluetei
(...citeste tot)
Rochii de mireasa Blue Enzoani 2012

Rochii de mireasa Blue Enzoani 2012

Brandul Enzoani si-a castigat reputatia prin folosirea materialelor de lux, a ornamentelor excelente si a tehnicilor de croiala de neegalat.
(...citeste tot)
Kate Middleton arata ce sa Nu faci cu rochia de mireasa

Kate Middleton arata ce sa Nu faci cu rochia de mireasa

Daca Kate Middleton si-a expus asa rochia de mireasa, noi celelalte avem si alte alternative ce sa facem cu rochia de mireasa dupa nunta.
(...citeste tot)
Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Pe coperta celui mai recent numar al revistei Ideal Mariaj, o puteti admira pe Jojo, intr-o rochie demna de Cartea Recordurilor
(...citeste tot)
Afla cine creeaza rochii de mireasa de mai bine de 100 de ani!

Afla cine creeaza rochii de mireasa de mai bine de 100 de ani!

Vino la Marithe sa vezi rochiile de mireasa pe care britanicele le aleg de mai bine de 100 de ani!
(...citeste tot)