Marturii muzicale pentru nunta


Alege sa le daruiesti invitatilor marturii muzicale care sa le aduca aminte de nunta ta.

Marturii muzicale pentru nunta

Clopotele canta uniunea voatra, corul bisericii creeaza emotie profunda, iar melodia primului dans e divina. Alege sa le daruiesti invitatilor marturii muzicale care sa le aduca aminte de nunta ta.

Cutiute muzicale

Alege o cutie muzicala micuta din lemn sau metal care sa cante o melodie clasica sau de ce nu chiar melodia primului vostru dans.

CD cu melodiile preferate

Faceti CD-uri in care sa puneti 10-15 dintre melodiile voastre preferate, unele moderne, altele clasice si de ce nu chiar muzica populara.

Audio book

Aveti vreo carte care v-a impresionat pe amandoi si care exista in varianta audio book. Oferiti un astfel de audio book invitatilor pentru ca acestia s-o asculte in masina sau acasa.

Clopotei

Cantecul clopotelor de la biserica anunta sarbatoarea casatoriei voastre. Oferiti mici clopotei invitatilor la nunta ca marturii de nunta si scrite pe un biletel sa sune din ei ori de cate ori vor sa un sarut la mirilor.

Clopotei de vant

Clinchetul cristalin al clopoteilor de vant este unul foarte relaxant. Alegeti niste clopotei care sa aiba una sau chiar doua dintre culorile decorului din salonul de nunta si oferiti-i drept marturii de nunta.

Invitatii muzicale

Cum ar fi ca atunci cand persoanele carora le trimiti invitatiile de nunta sa fie surprinsi de o melodie in momentul cand le deschid. Daca iti este greu sa gasesti invitatii muzicale fizice poti cauta unele online.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

5 marturii de nunta originale

5 marturii de nunta originale

Esti in cautarea unor marturii de nunta atipice? Am gasit pentru tine cateva idei de marturii originale.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta deosebite

5 marturii de nunta deosebite

Avem pentru tine cateva modele de marturii de nunta cu modele deosebite care-ti vor incanta si uimi invitatii.
(...citeste tot)
Top 5 marturii handmade

Top 5 marturii handmade

Urmatoarele marturii de nunta handmade vor arata excelente pe masa de cadouri si vor satisface chiar si pe cei mai simandicosi invitati la nunta.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta ieftine

5 marturii de nunta ieftine

Micile cadouri pe care vrei sa le oferi invitatilor la nunta, ca semn al multumirii ca au participat la evenimentul special din viata ta nu trebuie sa coste o avere.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta: rame foto

5 marturii de nunta: rame foto

Ramele foto vor fi intotdeauna apreciate, asa ca daca doresti sa oferi la nunta drept marturii unele, iata care este oferta de pe piata.
(...citeste tot)