Marturii de nunta - idei florale


Multumeste-le invitatilor ca au venit la nunta prin oferirea de flori, seminte sau ghivece de flori sau diferite plante.

Marturii de nunta - idei florale

Multumeste-le invitatilor ca au venit la nunta prin oferirea de flori, seminte sau ghivece de flori sau diferite plante drept marturii de nunta.

Marturii de nunta - Ghivece cu planta preferata

Umple un mic ghiveci cu lanvada sau alta planta pe care o preferi. Pune un abtibild cu numele invitatului si numarul mesei pentru ca ghiveciul sa aiba un rol dublu atat acela de marturie cat si cel de card de escorta.

Marturii de nunta - Bulbi

Ofera flori perene care pot fi plantate in gradina sau in ghiveci. Pune bulbii in cutii si leaga-le cu panglici in culorile pe care le folosesti in decorul localului de nunta.

Marturii de nunta - Ghirlande cu flori naturale

Pentru o nunta in aer liber te poti gandi sa oferi ghirlande cu flori naturale. Ofera cate una fiecarui invitat cand acesta ajunge la nunta pentru a-i face sa intre in atmosfera de sarbatoare.

Marturii de nunta - Pachete cu seminte

Umple un cos cu pachetele cu seminte de flori de nu-ma-uita sau floarea ta preferata. Lipeste de fiecare pachetel un cartonas cu un mesaj de multumire si versurile melodiei pe care faceti primul dans.

Marturii de nunta - Flori cu semnificatii

Ofera ghivece cu flori care reprezinta dragostea voastra. Ataseaza un mic cartonas cu explicatia semnificatiei florii respective.

Marturii de nunta - Flori presate

Ofera semne de carte cu flori presate. Nu numai ca sunt niste obiecte dragute si utile dar pot fi facute usor si ieftin.

Intra pe comunitatea mireselor si spune ce marturii ai oferi tu.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

Comentarii

  • Andreea Maria Macarie
    Andreea Maria Macarie: Ar fi o idee practica si utila atat pentru invitati cat si pentru aranjamentul mesei mici buchetele de flori sau o floare anume pusa intr-un tubulet ca cel de la orhidee si aranjate frumos pe mijlocul mesei, langa fructe si lumanari. In acelasi timp ai rezolvat si cu marturiile si cu aranjamentele florale
    08 Apr 2010 la 18:17

  • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

5 marturii de nunta originale

5 marturii de nunta originale

Esti in cautarea unor marturii de nunta atipice? Am gasit pentru tine cateva idei de marturii originale.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta deosebite

5 marturii de nunta deosebite

Avem pentru tine cateva modele de marturii de nunta cu modele deosebite care-ti vor incanta si uimi invitatii.
(...citeste tot)
Top 5 marturii handmade

Top 5 marturii handmade

Urmatoarele marturii de nunta handmade vor arata excelente pe masa de cadouri si vor satisface chiar si pe cei mai simandicosi invitati la nunta.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta ieftine

5 marturii de nunta ieftine

Micile cadouri pe care vrei sa le oferi invitatilor la nunta, ca semn al multumirii ca au participat la evenimentul special din viata ta nu trebuie sa coste o avere.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta: rame foto

5 marturii de nunta: rame foto

Ramele foto vor fi intotdeauna apreciate, asa ca daca doresti sa oferi la nunta drept marturii unele, iata care este oferta de pe piata.
(...citeste tot)