De ce sa oferi ca marturii de nunta fructe proaspete?


Fructele proastele sunt o optiune la indemana atunci cand vine vorba de marturii de nunta, atat timp cat sunt prezentate si impachetate cat mai chic.

Marturii nunta - fructe proaspeteEsti in cautarea unor marturii de nunta ieftine si totusi aparte? Fructele proastele sunt o optiune la indemana, atat timp cat sunt prezentate si impachetate cat mai chic.

Cum personalizezi fructele pentru a le transforma in marturii de nunta

O idee de a personaliza niste fructe pe care vrei sa le oferi ca marturii de nunta este sa lipeste pe ele stickere, cu numele si data nuntii voastre. Va puteti crea singuri modelul stickerelor, iar apoi le puteti imprima pe hartie speciala de sticker. Astfel un simplu mar va deveni o eleganta marturie de nunta.

Impachetarea fructelor

Daca e vorba de fructe de padure sau alte fructe mici, potrivite ar fi pungile din hartie, pe care eventual sa le stampilati, iar modelul stampilei sa aiba eventual monograma numelui vostru. Daca nu vreti sa cumparati o stampila speciala pentru eveniment, puteti face una din plastelina pe care sa faceti cu pixul modelul si apoi sa va folositi de o tusiera.

O alta idee ar fi sa impachetati fructul in hartie speciala, dupa cum probabil ati vazut ca sunt impachetate unele fructe in hypermarketuri, pe care la fel sa o stampilati. Acest tip de impachetare se preteaza in special fructelor cu forma aparte cum ar fi perele. Tot pe aceasta idee puteti inveli fructe doar partial, astlfel incat sa se vada ce este inautru.

Ce fructe alegem pentru marturii

Cele mai ieftine fructe vor fi cele de sezon, dar alegeti-le cu mare grija, sa nu aiba pete inestetice si, de preferat, toate sa aiba acceeasi dimensiune. Le puteti cumpara direct de la o livada de prin apropiere sau de la vreo piata volanta.

Cum vi se pare ideea de a oferi marturii de nunta fructe?

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

5 marturii de nunta originale

5 marturii de nunta originale

Esti in cautarea unor marturii de nunta atipice? Am gasit pentru tine cateva idei de marturii originale.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta deosebite

5 marturii de nunta deosebite

Avem pentru tine cateva modele de marturii de nunta cu modele deosebite care-ti vor incanta si uimi invitatii.
(...citeste tot)
Top 5 marturii handmade

Top 5 marturii handmade

Urmatoarele marturii de nunta handmade vor arata excelente pe masa de cadouri si vor satisface chiar si pe cei mai simandicosi invitati la nunta.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta ieftine

5 marturii de nunta ieftine

Micile cadouri pe care vrei sa le oferi invitatilor la nunta, ca semn al multumirii ca au participat la evenimentul special din viata ta nu trebuie sa coste o avere.
(...citeste tot)
5 marturii de nunta: rame foto

5 marturii de nunta: rame foto

Ramele foto vor fi intotdeauna apreciate, asa ca daca doresti sa oferi la nunta drept marturii unele, iata care este oferta de pe piata.
(...citeste tot)