Marimea buchetului de mireasa


Iata cateva ecuatii simple pentru a gasi marimea potrivita a buchetului de mireasa.

Iata cateva ecuatii simple pentru a gMarimea buchetului de mireasaasi marimea potrivita a buchetului de mireasa.

Tu si buchetul de mireasa

Mireasa scunda: O mireasa micuta va fi avantajata de un buchet mic de mireasa pentru ca ii va accentua fizicul. Un buchet cu diametrul de 40-45 cm sau un buchet mai mic se va potrivi cu mireasa scunda. Poti incerca chiar si un buchet alcatuit din petale individuale leagate cu sarma de o singura tulpina pentru a crea iluzia unei flori mai mari.
Mireasa voluptoasa: Un buchet mare de mireasa ofera posibilitatea mireaselor mai plinute sa proiecteze gratie. Daca buchetul este si rotund cu atat mai bine. Daca vrei o variatie stilului clasic incearca un buchet in stil Biedermeier, care are cercuri concentrice de flori.

Buchetul si rochia de mireasa

Rochia de bal: o rochia cu o asa forma impresionanta are nevoie de un buchet la fel. Daca buchetul este prea mic, se poate pierde in marea de material. O regula generala ar fi: cu cat e mai mare rochia cu atat e mai mare buchetul.
Silueta supla: rochiile de mireasa care cad usor pe corp si care te fac sa te simti usoara au nevoie de un buchet de mireasa care sa-ti dea aceeasi senzatie. Ia in considerare un buchet mic.

Rochie de mireasa cu aplicatii si ornamente: panglicile, cristalele, broderiile si celelalte detalii joaca si ele un rol in ceea ce priveste marimea buchetului de mireasa. Daca ai ceva stralucitor in zona taliei, tine un buchet cu diametrul de 40-45 cm mai bine decat un buchet cascada, pentru a nu ascunde decoratiunile. Daca rochia are multe podoabe, opteaza pentru un buchet simplu - buchetul trebuie considerat o parte a tinutei tale, iar aceasta poate parea prea incarcata daca in buchet sunt prea multe flori.

Buchetul de mireasa si localul de nunta

Salon de bal: Daca tii receptia de nunta intr-un spatiu mare si elaborat, un buchet mic ar parea insignifiant. Evita si buchetele cu prea multe flori diferite si opteaza pentru un buchet rotund si elegant sau unul stil cascada.

Restaurant: daca-ti faci nunta intr-un restaurant simplu din oras, buchetul trebuie sa fie mic si dragut - un buchet prea mare nu s-a potrivi cu spatiul. Daca vrei un buchet stil cascada vorbeste cu florarul sa-ti faca unul simplu. Cere unul cu orhidee sau lacramioare.

Spatiu liber: nu trebuie sa intri in competitie cu mama natura. Mic sau mare, ai nevoie de ceva care se potriveste cu imprejurimile. O adunare intima intr-o gradina merge cu un buchet cu aspect natural, iar daca-ti faci receptia undeva langa mare poti avea un buchet mai mare.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

6 tipuri de buchete de mireasa

6 tipuri de buchete de mireasa

A venit timpul sa-ti alegi buchetul de mireasa si parca nu ai vrea sa fie chiar unul simplu. Afla care sunt tendintele in materie de buchete de mireasa.
(...citeste tot)
10 buchete de mireasa de la nuntile din Romania

10 buchete de mireasa de la nuntile din Romania

Am vazut ce buchete de mireasa se poarta anul acesta in general, dar sa vedem si ce buchete de mireasa aleg miresele din Romania.
(...citeste tot)
8 buchete primavaratice de mireasa

8 buchete primavaratice de mireasa

Daca ai spus Da! anotimpului primvara pentru a sarbatorii ziua nuntii, iata propunerile noastre de buchete de mireasa primavaratice.
(...citeste tot)
8 buchete de mireasa din tandafiri si bujori

8 buchete de mireasa din tandafiri si bujori

Iti plac trandafirii, dar adori si bujorii? Imbina aceste splendide flori intr-un buchet de mireasa.
(...citeste tot)
7 buchete colorate de mireasa

7 buchete colorate de mireasa

Vrei un buchet de mireasa care sa te faca sa-ti dea o stare de bine si sa te faca sa zambesti? Ai nevoie de unul colorat, care sa emane energie pozivita din toate culorile florilor.
(...citeste tot)