Verigheta pierduta, regasita dupa 16 ani de la casatorie


O femeie care locuieste la o ferma din Suedia si-a descoperit verigheta pe un morcov crescut in gradina ei, dupa 16 ani de cand l-a pierdut.

Verigheta pierduta, regasita dupa 16 ani de la casatorieO femeie care locuieste la o ferma din Suedia si-a descoperit verigheta pe un morcov crescut in gradina ei, dupa 16 ani de cand l-a pierdut.

Lena Paahlsson a sperat multa vreme ca-si va regasi inelul, mai ales ca modelul era facut de ea.

Verigheta din aur alb, cu 7 diamante mici a disparut in bucatarie in 1995. Femeia isi aminteste ca si-a scos inelul pentru a face niste prajituri pentru Craciun cu fiicele ei, iar dupa un timp, inelul a disparut de pe suprafata de lucru.

Membrii familiei au cautat peste tot, iar dupa cativa ani, cu ocazia unei renovari, chiar au scos gresia de pe podea si se gandeau ca vor da de el. Insa inelul nu se gasea acolo.

Abia dupa 16 ani, atunci cand doamna Passhlsson scoatea morcovi din gradina a observat ca un morcov avea in jurul lui un inel. Atunci cei doi soti s-au gandit ca inelul a cazut in chiuveta in 1995 si s-a pierdut in cojile de legume, care urmau sa fie date la animale. 

Cu toate ca inelul nu-i mai vine, femeia spera sa-l largeasca, pentru a-l purta din nou.

 

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!