Ce se intampla daca nu-ti place inelul de logodna?


Adori faptul ca ai fost ceruta in casatorie, urasti inelul. Pui inelul pe deget si totusi te intrebi daca sa-i zici logodnicului tau adevarul, faptul ca nu-ti place inelul sau sa nu sufli nicio vorba.

Ce se intampla daca nu-ti place inelul de logodna?Ai asteptat dintotdeana pentru acest moment - barbatul care te iubeste ingenuncheaza si scoate o cutie mica, o deschide si spune cuvintele magice Vrei sa fii sotia mea?, iar cand te pregatesti sa strigi Da!, te uiti la inel si iti vine sa zici Aoleu, nuuu!

Adori faptul ca ai fost ceruta in casatorie, urasti inelul. Pui inelul pe deget si totusi te intrebi daca sa-i zici logodnicului tau adevarul, faptul ca nu-ti place inelul sau sa nu sufli nicio vorba despre acest subiect.

Ii spui sau nu?

Ai doua alegeri clare: spune-i adevarul sau obisnuieste-te cu ideea.

Ideal ar trebui sa fii onesta, chiar daca subiectul este unul sensibil si nu vrei sa pari nerecunoscatoare sau sa-i ranesti sentimentele, mai ales dupa ce, probabil a cautat mult inelul si probabil a dat pe el o mare parte din salariul lui.

Totusi nu si el te-a ranit pe tine prin inel? Cum poate persoana cu care iti vei petrece tot restul vietii sa nu stie ce fel de inel iti doresti? Incepi sa te intrebi daca el te-a ascultat atunci cand i-ai vorbit despre ce inel ti-ar placea. Sa fie inelul un indicator al felului cum va fi sotul tau pe viitor? Sau ca o amenintare a ceea ce urmeaza?

Daca ii spui adevarul mai mult ca sigur ii vei rani sentimentele, dar in cele din urma va trece peste. Pe de alta parte vei purta inelul in fiecare zi pana la nunta si chiar si dupa, deci  tine de timp pana sa-i spui ca iti place sau nu inelul.

Cum ii spui ca nu-ti place inelul de logodna

 

  • Daca ii spui din timp ca nu-ti place inelul, poate il poate returna si lua altul.
  • Atunci cand ii spui lucrul acesta recomandat este sa deschizi o sticla de vin sau sa fii imbracata in ceva ce ii place lui foarte mult cum iti sta, aceste mici detalii vor mai domoli din suparare.
  • Fii calda, draguta si gentila atunci cand ii spui si spune-i ca-l iubesti si-l respecti. Asigura-l ca esti fericita ca te-a cerut de nevasta si abia astepti sa-ti petreci restul vietii impreuna, dar acela nu este inelul pe care vrei sa-l porti tot timpul.

 

Trebuie sa realizezi faptul ca daca iubitul tau tine la fericirea ta, va dori ca tu sa fii mandra de inelul pe care-l porti.

Partea buna este ca aceasta poate fi prima voastra lectie impreuna ca si cuplu. Nu veti fi intotdeauna de acord unul cu celalalt, dar ideea este sa rezolvati micile probleme impreuna.

Cand iti faci testul Ce stil de inel de logodna ti se potriveste?, arata-i si lui rezultatul, pentru a evita situatia in care el iti daruieste un inel de logodna care tie nu-ti place. 

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
4

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!