Ai purta un inel de logodna care a apartinut altcuiva?


Haideti sa vedem avantajele si dezavantajele unui inel de logodna la mana a doua.

Ai purta un inel de logodna care a apartinut altcuiva?Unele persoane cred ca inelul de logodna nu ar trebui cumparat dupa ce a apartinut altcuiva. Altii cred ca este acceptabil sa refolosesti un inel de logodna, mai ales daca este o bijuterie de familie. Dar ce se intampla cu bijuteriile de familie care vin din relatii ratate? Ai folosi un inel purtat de altcineva?

Haideti sa vedem avantajele si dezavantajele unui inel de logodna la mana a doua:

Avantajele inelului second hand

Cea care il poarta nu va stii niciodata

Diamantele nu pot fi zgariate si nu pot crapa, nu poti spune diferenta intre un diamant de ieri si unul de acum 300 de ani. In plus, diamantele sunt revandute tot timpul. De unde stii ca diamantul pe care l-ai cumparat dintr-un magazin nu este de fapt unul returnat si revandut? Diamantul ar fi putut fi folosit inainte iar aurul monturii poate fi de fapt mai multe parti din mai multe inele. Nu stii niciodata.

Nu vei apela la credite pentru un inel

Cumpararea unui inel folosit iti poate salva multi bani. Folosit nu inseamna calitate slaba. De fapt, poate fi chiar opusul. Ai putea folosi o parte din banii pe care ii economisesti pentru alte detalii legate de nunta sau pentru luna de miere.

Este eco-friendly

Pe ideea refoloseste si recicleaza se bazeaza si industria diamantelor. Nu exista niciun motiv pentru a fi nevoie de un diamant nou, exista deja multe pe piata.

Inelele vintage cresc in popularitate

Bijuteriile cu istorie au devenit din ce in ce mai populare, pentru ca sunt unice, vin cu tot felul de povesti in spate si au un aer romantic.

Dezavantajele inelului second hand

Nu exista niciunul.

Daca karma se afla pe lista ta, pana la urma trebuie sa te gandesti la inel ca la un simplu obiect. Simbolistica sau karma este determinata de tine.

Te poti gandi si asa: ghinionul cuiva, acum este norocul tau.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

Comentarii

  • Anais Marcu
    Anais Marcu: eu una as purta un inel vintage, chiar nu imi plac inele noi si stralucitoare
    04 Mai 2012 la 17:33

  • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!