Senzationalele torturi de nunta decorate de Sylvia Weinstock


Atunci cand celebritatile vor sa-si dea pe spate invitatii printr-un tort, apeleaza la Sylvia Weinstock, o doamna cofetar de 82 de ani, cunoscuta de 20 de ani pentru creatiile dulci.

Atunci cand celebritatile vor sa-si dea pe spate invitatii la nunta, apeleaza la Sylvia Weinstock, o doamna cofetar de 82 de ani, cunoscuta de 20 de ani pentru creatiile dulci care pot ajunge chiar si la 65.000 $. Indiferent de cererile lor, fie ca e vorba de vreun tort de nunta elaborat, fie ca vreo vedeta vrea sa i se recreeze un obiect personal, pentru Sylvia este floare la urecche.

Sylvia Weinstock a facut torturi de nunta pentru Ted Kennedy cand s-a casatorit cu Victoria, pentru Michael Douglas la nunta cu Catherine Zeta Jones.

Sylvia face ca tortul nuntii sa fie atractia serii la o petrecere de nunta, mai ales ca in afara se poarta ideea afisarii tortului pe toata durata nuntii, pana in momentul taierii lui.

In afara de flori, Sylvia recomanda ca miresele sa foloseasca un model al broderiei rochiei de mireasa sau modelul bijuteriilor purtate. In plus, miresele se pot inspira si din decorul si stilul locatiei in care-si fac nunta.Senzationalele torturi de nunta decorate de Sylvia Weinstock

Ce trebuie sa-i zici cofetarului cand iti comanzi tortul de nunta

Atunci cand te intalnesti cu cofetarul pentru a-i spune ce fel de tort vrei, e bine sa incepi cu locatia in care-ti faci nunta, daca e la interior sau afara, ce culori folosesti la decorarea localului, ce fel de meniul servesti, in ce anotimp se face nunta.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
4.5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

Un nou trend: torturi de nunta fara glazura

Un nou trend: torturi de nunta fara glazura

Torturile de nunta nefinisate sau destructurate pare putin neortodoxe, dar incep sa fie din ce in ce mai populare. Deja in state exista un trend bine definit cu aceste torturi dezbracate.
(...citeste tot)
Cele mai frumoase torturi in culori pastelate

Cele mai frumoase torturi in culori pastelate

Adori culorile bomboanelor fondante? Galben pai, roz prafuit, bleu discret, verde praz, lila romantic, crem linistit, toate aceste culori pastelate de duc intr-o lume mai feminina si mai optimista.
(...citeste tot)
Torturi de nunta de inspiratie primavaratica

Torturi de nunta de inspiratie primavaratica

Incununeaza o nunta primavara cu un tort pe masura. Ce zici de un tort de nunta cu ramurele de cires inflorit? Cum ti se par torturile in culori pastelate si in degrade?
(...citeste tot)
Tort de nunta cu cranii

Tort de nunta cu cranii

Pentru cuplurile nonconformiste pentru care torturile de nunta traditionale sunt plictisitoare artista Annabel de Vetten a pregatit un tort de nunta cu cranii.
(...citeste tot)
Torturi de nunta cu bijuterii

Torturi de nunta cu bijuterii

Ce zici de un tort de nunta care sa arate ca o caseta de bijuterii sau ca o printesa cu coronita?
(...citeste tot)