La ce foloseste un tort fals de nunta?


Pentru a avea un tort cat mai mare si mai frumos, dar fara a afecta foarte tare bugetul, unele cupluri apeleaza la torturi de nunta cu etaje false.

Alegerea tortului de nunta poate fi o adevarata provocare. Trebuie sa alegi o cofetarie, sa te decizi asupra aromei, designului si a numarul de etaje. Pentru a avea un tort cat mai mare si mai frumos, dar fara a afecta foarte tare bugetul, unele cupluri apeleaza la torturi de nunta cu etaje false. 

Ce este un tort fals de nunta?

Exact dupa cum spune si numele. Sunt sabloane rotunde din polistiren acoperite cu glazura artificiale si necomestibila, care arata la fel de bine precum niste torturi adevarate. Ideea unui astfel de tort este pentru a economisi bugetul nuntii, dar fara a afecta aspectul general al tortului. inca

Etajele superioare ale tortului fals sunt adevarate, asadar vei putea indeplini traditia taierii tortului si eventual conservarea primului etaj pentru sarbatorirea primului an de casatorie. Tortul se va duce in bucatarie, unde se vor scoate etajele false si se vor felia cele adevarate, care vor fi servite invitaitlor.

La ce foloseste un tort fals de nunta?

De ce sa apelezi la un tort fals de nunta?

Intr-adevar pare o farsa elaborata, dar avand in vedere costul ridicat al unui tort, ai putea sa apelezi la ea. Daca vrei sa folosesti tortul pentru a-l expune de-a lungul petrecerii, pana la taierea lui, cel mai indicat este sa fie unul fals.

Dezavantajul apelarii la un tort fals de nunta este daca unul dintre invitati isi da seama si incep sa apara discutii in timpul nuntii. Dar daca ai un buget mic si trebuie sa-l respecti, de ce sa nu apelezi la un tort fals?

In afara s-a ajuns chiar la a se inchiria torturi false de nunta.

Tu ai folosi un tort care are etaje false?

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
4.33

Comentarii

  • Laura Onea
    Laura Onea: eu ma gandeam ca torturile false sunt doar pentru a fi expuse in cofetarii in vitrina, nici intr-un caz pentru a fi folosite la nunti.
    12 Iul 2012 la 12:30

  • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

Un nou trend: torturi de nunta fara glazura

Un nou trend: torturi de nunta fara glazura

Torturile de nunta nefinisate sau destructurate pare putin neortodoxe, dar incep sa fie din ce in ce mai populare. Deja in state exista un trend bine definit cu aceste torturi dezbracate.
(...citeste tot)
Cele mai frumoase torturi in culori pastelate

Cele mai frumoase torturi in culori pastelate

Adori culorile bomboanelor fondante? Galben pai, roz prafuit, bleu discret, verde praz, lila romantic, crem linistit, toate aceste culori pastelate de duc intr-o lume mai feminina si mai optimista.
(...citeste tot)
Torturi de nunta de inspiratie primavaratica

Torturi de nunta de inspiratie primavaratica

Incununeaza o nunta primavara cu un tort pe masura. Ce zici de un tort de nunta cu ramurele de cires inflorit? Cum ti se par torturile in culori pastelate si in degrade?
(...citeste tot)
Tort de nunta cu cranii

Tort de nunta cu cranii

Pentru cuplurile nonconformiste pentru care torturile de nunta traditionale sunt plictisitoare artista Annabel de Vetten a pregatit un tort de nunta cu cranii.
(...citeste tot)
Torturi de nunta cu bijuterii

Torturi de nunta cu bijuterii

Ce zici de un tort de nunta care sa arate ca o caseta de bijuterii sau ca o printesa cu coronita?
(...citeste tot)