Jocuri sexy pentru burlacite


Ce poate sa faca o petrecere a burlacitelor distractiva , interesanta si memorabila pentru mireasa si celelalte invitate?

Ce poate sa faca o petrecere a burlaJocuri sexy pentru burlacitecitelor distractiva , interesanta si memorabila pentru mireasa si celelalte invitate? Intr-adevar o buna organizare si un scenariu bine pus la punct. Ideea principala este ca invitatii sa nu se plictiseasca. Iata cateva jocuri pentru aceasta ocazie.

Test despre stripper

De regula petrecerile burlacitelor sunt condimentate de un stripper. Pentru ca petrecerea sa nu se termine la plecarea acestuia fa un test cu detalii despre el. Include intrebari precum: Cum il cheama pe stripper? Ce purta cand a venit la petrecere? Avea par pe piept? Cum se numea prima melodie pe care a dansat?, etc.

Dragostea este..

Pentru acest joc ai nevoie de foi si pixuri. Scrie pe 25 de foi cate un de cuvant sexy si romantic cum ar fi buze, trandafiri, lumanari, catuse, etc. Pe alte 25 de foi scrie cuvinte care nu tin de romantism cum ar fi ulei de motor, epilare, tocana si asa mai departe. Invitatii trebuie sa primeasca doua cartonase , unul pe care sa scrie un cuvant romantic si unul pe care sa scrie cuvantul obisnuit. Sarcina este ca fiecare invitat sa scrie o scurta poezie sau o propozitie folosind cuvintele sugerate. De exemplu: "Vreau sa primesc trandafiri dupa ce mananc tocana".

Joc cu prezervative

Pentru acest joc ai nevoie de prezervative, banane si crema de maini. Inainte de joc, desfa prezervativele si pune-lepe varful bananelor, imparte invitatele in doua echipe si da fiecarei echipe cate o bana si un prezervativ. Pune in mana fiecarei invitate o cantitate mare de crema de maini, si da startul jocului. Primul jucator trebuie sa ruleze prezervativul pe banana si apoi sa-l ruleze inapoi, iar apoi fiecare membru din echipa sa faca la fel. Cand ultima membra a echipei ruleaza prezervativul trebuie sa ridice banana in aer si sa strige: Suntem reginele prezervativului. Cu ocazia acestui joc nu numai ca va veti distra pe cinste, dar veti vedea si cine este cea mai priceputa in arta dragostei.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)
Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)
3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)
Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)
Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)