Scrierea de mana a invitatiilor de nunta


Te-ai gandit sa scrii de mana invitatiile la nunta?

Scrierea de mana a invitatiilor de nuntaInvitatia de nunta are rolul de a le da invitatilor o idee despre ce fel de eveniment va fi nunta ta. In functie de stilul invitatiei nu mai este necesar sa spefici daca evenimentul va fi unul formal sau informal.

Daca mai toate cuplurile merg pe ideea clasica a printarii invitatiilor de nunta cateva aleg sa scrie singure textul invitatiei de nunta. Un exemplu recent este Dana Rogoz, care a scris de mana toate invitatiile trimise spunand ca a "vrut sa fie cat mai simple, dar in acelasi timp foarte personale".

Ideea scrierii de mana a invitatiilor are avantajul reducerii costului si dupa cum zicea si Dana si personalizarii lor. Invitatiile scrise de mana ii vor face pe invitati sa se simta speciali si sa-si dea seama ca tu chiar ti-ai dedicat timpul lor.

Daca ai o nunta mica, ideea scrierii de mana a invitatiilor este perfecta. Daca ai o nunta mare, te poti gandi sa ceri ajutorul viitorului sot sau chiar unui caligraf. Invitatia scrisa de mana devine ca o scrisoare dedicata prietenilor asa ca si continului acesteia trebuie sa fie cat mai personal si nu copiat dupa textul clasic al invitatiilor. Poti lua forma textului clasic de invitatie, dar sa-l scrii cu propriile cuvinte, eventual sa introduci un citat din cartea preferata sau versurile unei poezii.

Personalizarea invitatiei scrise de mana da mana libera la text, in sensul ca persoanelor apropiate le poti trimite o invitatie mult mai familiala. Nu toate invitatiile trebuie sa aiba acelasi tip de text, bineinteles respectand datele legate de adresa, ora si program.

Ca tip de hartie e bine sa o alegi pe cea cu fibre de bumbac, care are culoarea alba si o cerneala albastru inchis sau negra. Daca nu vrei sa folosesti stilou, pentru a evita patarea cu cerneala, poti folosi pixurile cu bila sau rotringurile.

Tu esti pro sau contra scrierii de mana a invitatiilor de nunta?

Dezavantajele scrierii de mana a invitatiilor este ca trebuie sa pregatesti mai multe invitatii decat in mod normal, pentru ca riscul de a gresi textul este ridicat. Daca vrei sa angajezi un caligraf, pretul per total al invitatiilor va creste considerabil.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

Comentarii

  • Anais Marcu
    Anais Marcu: Eu scriu urat si la fel si iubitul meu, cred ca ar sta o gramada sa descifreze invitatii ceea ce am scris noi :))
    03 Aug 2012 la 11:31

  • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

6 invitatii de nunta ieftine

6 invitatii de nunta ieftine

Este greu atunci cand ai stabilita o suma pentru bugetul nuntii sa ramai in limite. De aceea iti venim in ajutor cu cateva modele de invitatii de nunta iefine, dar cu modele frumoase.
(...citeste tot)
7 invitatii de nunta cu modele deosebite

7 invitatii de nunta cu modele deosebite

Esti in cautarea unor invitatii de nunta originale, cu modele deosebite?
(...citeste tot)
7 modele de invitatii de nunta 2013

7 modele de invitatii de nunta 2013

Iti faci nunta in 2013? Avem pentru tine cateva modele de invitatii de nunta elegante, haioase, deosebite, retro si hanmade.
(...citeste tot)
Invitatii video de nunta

Invitatii video de nunta

Exista multe idei de invitatii video de nunta, noi am ales 5 invtiatii creative, amuzante si dragute.
(...citeste tot)
Invitatii de nunta: trenduri de care te vei indragosti

Invitatii de nunta: trenduri de care te vei indragosti

Afla care sunt ultimile tendinte in materie de invitatii de nunta.
(...citeste tot)