Idei delicioase pentru meniu
Chiar daca iti faci nunta cu meniu servit la masa, daca vrei sa incanti papilele gustative ale invitatilor e bine sa ai chioscuri culinare unde un bucatar sa serveasca mancarea invitatilor si sa le ofere sfaturi pentru combinarea ei.
Chiosc culinar asiatic
Orez, feluri de mancare cu noodle, pachetele de primavara, pui chinezesc.
Chiosc culinar mexican
Fajitas, quesadillas, tacos si multe sosuri.
Chiosc culinar cu paste
O varietate de paste reci sau calde. Paste carbonara, Milanese, arabiata.
Chiosc culinar cu clatite
In spatele acestui bufet suedez trebuie sa se afle si o persoana care sa pregateasca clatitele in functie de toping-urile dorite de catre invitati fie ca e vorba de dulceturi, sosuri, ciocolata, branza, legume sau fructe de mare.
Chiosc culinar cu salate sau legume
Cere bucatarului sa faca mai multe feluri de salate printre care salata bulgareasca, greceasca, salata de vinete, Caesar. Tot aici poti oferi legume la gratar.
Chiosc culinar cu branzeturi
Ofera o selectie de branzeturi din zona unde locuiesti alaturi de cateva feluri de branza international cunoscute. Combina servirea felurilor de branza cu degustarea de vinuri rosii si albe.
Chiosc culinar mediteranean
Hummus, tabouli, souvlaki, lipii si legume la gratar.
Chiosc culinar cu cartofi
Cartofi copti cu diferite topping-uri ca bacon, smantana, chili, branza si guacamole.
Chiosc culinar cu fructe de mare
Stridii, sushi, creveti, salata de raci, somon afumat.
Chiosc culinar cu inghetata
Ofera o varietate de feluri de inghetata plus topping-uri ca sosuri, bucatele de ciocolata si sticksuri de ciocolata.
Comentarii
- Anuca Clara Ionescu: eu as opta pentru un chiosc cu cartofi pentru ca aproape tuturor le plac cartofii prajiti sau copti si te scoti si mai ieftin decat cu unul de fructe de mare03 Dec 2009 la 16:32