Eticheta invitarii unei singure persoane


Afla care este eticheta invitarii unei singure persoane si care sunt problemele care s-ar putea ivi.

planificarenunta.ro/images/articole_poze/itt.jpg" alt="Eticheta invitarii uni singure persoane" width="250" height="192" />

Intocmirea listei de planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitati pentru nunta va fi intotdeauna o parte stresata a procesului de planificare. Pe cine inviti si pe cine nu? Afla care este eticheta invitarii unei singure persoane si care sunt problemele care s-ar putea ivi.

Ar trebui sa lasi persoana pe care o inviti sa vina alaturi de un partener?

Multe mirese sunt de parere ca este doar politicos sa lase o persoana invitata sa aduca un partener. Acest lucru se intampla pentru ca mirii nu vor ca persoana care vine la nunta sa se simta stanjenita, in special daca majoritatea planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatilor vin insotiti.

Nuntile sunt ocazii romantice care pun accentul pe dragoste si cupluri, asa ca e normal sa lasi persoana pe care ai invitat-o sa poate aduce pe cineva, chiar daca nu cunosti acea persoana.

Daca ai bugetul limitat, cum au majoritatea mireselor, nu-ti poti permite sa platesti meniul inca unei persoane. Daca restaurantul are un numar limitat de locuri, iar planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatii tai isi aduc cate un partener care nu e pe lista, atunci trebuie sa renunti la alti planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitati. In cel mai rau caz te poti trezi ca nu poti invita persoane pe care le indragesti pentru ca nu-ti permiti ca acestea sa vina cu un partener, caruia trebuie sa-i plastesti meniul.

Exista doua abordari ale acestei probleme:

1. Analizeaza circumstantele fiecarui invitat in parte si vezi daca e in regula sa-i permiti sa aduca un partener. Daca planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatii fara partener fac parte dintr-un grup mare, colegi de serviciu, de exemplu, este ok ca ei sa vina neinsotiti. In cazul in care planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatii fara partener nu stiu pe nimeni de la nunta, este bine sa-i lasi sa vina insotiti.

2. Implementeaza o regula stricta

Te poti decide sa permiti ca invitatul sa aduca doar un partener cu care e logodit sau cu care are o relatie de cel putin un an. In acest fel nu vei da de situatia in care se vor afla la nunta persoane pe care nu le cunosti. Daca ai o astfel de regula, fii consecvent si aplic-o tuturor planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatilor pe care-i inviti singuri.

Eticheta invitarii unei singure persoane

Daca scrii plus unu pe planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatie, trebuie sa stii ca invitatul poate aduce pe cine doreste el. In locul unui partener, invitatul poate aduce un prieten sau o ruda. In cel mai rau caz, acesta poate aduce pe cineva pe care ai omis intentionat sa-l inviti. Daca vrei sa fii specific in legatura cu partenerul invitatului la nunta, suna inainte de a trimite planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatia si cere-i sa-ti zica cu cine vine astfel incat sa nu se creeze confuzii.

Asezarea la masa a planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatilor neinsotiti

Pune planificarenunta.ro/management_invitati.html" title="Management Invitati">invitatii neinsotiti impreuna la o masa. Sa pui o femeie neinsotita la o masa de cupluri este destul de crud. O alta varianta pe care trebuie sa o eviti este aceea de a pune la masa de cupluri o femeie neinsotita alaturi de un barbat neinsotit, intrucat presiunea va fi prea mare, iar cei doi se vor simti stanjeniti.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

Comentarii

 • Adriana R
  Adriana R: Si eu sunt de parere ca daca inviti pe cineva la nunta,acesta are obligatia sa iti spuna ca veni cu cineva si sa te iintrebe daca esti de acord.E o chestie de bun simt.Nu cred ca aceea persoana trebuie sa cunoasca mirii.Cate persoane se duc la o nunta si nu au vazut niciodata pe mire/mireasa?
  12 Aug 2009 la 17:35
 • Anca Ciobanu
  Anca Ciobanu: Eu as merge la o nunta insotita de un partener,doar daca ii cunoaste pe miri...si daca as invita pe cineva la nunta mea,as prefera s ama intrebe daca poate aduce un partener,eventual sa-mi spuna si pe cine,sa nu ma trezesc cu persoane pe care am evitat sa le invit.
  12 Aug 2009 la 16:44

 • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)
Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)
3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)
Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)
Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)