Cum sa transporti tortul miresei


Transportarea tortului poate parea intimidanta, dar este posibil sa o faci fie pentru cativa kilometri fie pentru cateva sute daca stii cateva informatii utile.

Cum sa transporti tortul miresei

Transportarea tortului poate parea intimidanta, dar este posibil sa o faci fie pentru cativa kilometri fie pentru cateva sute daca stii cateva informatii utile. Exista cateva reguli de baza pe care tu si cofetarul tortului trebuie sa le urmariti atunci cand transportati un tort de nunta.

Baza tortului

In primul rand, vei dori sa fii sigur ca tortul este realizat pe o baza solida. Cartonul trebuie sa fie din 3 sau mai multe cartoane. Daca baza este foarte grea, atunci tortul trebuie pus pe un o suprafata din fibre sau un placaj de 1,25 cm grosime.

Coloanele

In al doilea rand, daca tortul este pe coloane sau pe stalpi, ar trebui transportat neasamblat. In plus si figurinele, lumanarile si celelalte decoratiuni ar trebui separate de tort.

Etajele

Daca tortul este realizat din etaje suprapuse, atunci tortul asamblat poate fi transportat. Daca tortul are mai mult de 3 etaje, va fi nevoie sa transporti fiecare etaje separat. In plus vei avea nevoie si de decoratiunile si glazurile pentru a finisa aspectul tortului odata ce este adus la receptie.

Daca tortul este o combinatie de etaje asamblate si etaje pe coloane, poti transporta impreuna etajele lipite si etajele pe coloane individual. Acest lucru va proteja etajele sa se deterioreze.

Tortul nu trebuie pus pe o suprafata alunecoasa, atunci cand il transporti in masina. Niciodata nu pune un tort pe bancheta din spate a unei masini. Nu pune tortul intr-o cutie si apoi in portbagajul unei masini pe vreme calda, pentru ca glazura se va topi.

Cand ajungi la local, e bine sa folosesti un carucior pentru a transporta tortul de la masina in bucatarie. Asambleaza tortul direct pe masa pe care-l vei prezenta invitatilor.

Cere-i cofetarului sa-ti dea glazura, decoratiuni sau spatule pentru ca bucatarul de la local sa repare eventualele probleme.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)
Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)
3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)
Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)
Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)