Cum sa faci un coc de mireasa cu impletituri


Aceasta coafura de mireasa este cu atat mai dragalasa cu cat presupune un coc, o coronita si cozi impletite.

Iti aratam cum sa faci o coafura de mireasa potrivita pentru o nunta de primavara sau vara. Aceasta coafura de mireasa este cu atat mai dragalasa cu cat presupune un coc, o coronita si cozi impletite. 

1. Ia partea din fata a parului, de la o ureche la alta si implestete-o in spic sau dupa cum i se mai spune si coada frantuzeasca. Lasa varful cozii pana la punctul 7.

2. Ia o parte de par din vaful capului, tapeaz-o si prinde-o cu agrafe astfel incat sa creezi o coafura jumatate sus, jumatate jos.

3. Apoi, incepand dintr-o parte, ia o sectiune de par, rasuceaste-o si adu-o pe partea opusa, dupa care prinde-o cu o agrafa.

4. +5.   Ia coada din partea de par pe care tocmai ai prins-o si creaza o noua sectiune de par, rasuceste-o, si adu-o in partea opusa, dupa care prinde-o cu o agrafa chiar sub suvita rasucita anterior.

6. Repeta procedeul pana cand nu mai sunt sectiuni pe nicio parte si ai doar cozi.

7. + 8. Prinde ultimile cozi prin rasucire si intretaiere, pentru a obtine efectul de intersectare.

9. + 10. Dupa ce tot parul este rasucit si prins, pune impletitura la spate si prinde-o cu agrafe, astfel incat sa faci coada impletiturii.

11. Daca vrei sa aiba un aspect mai lejer, trage usor de bucle cozilor.

Coc mireasa

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
4.6

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

Coafuri de mireasa pe care trebuie sa le EVITI

Coafuri de mireasa pe care trebuie sa le EVITI

Am gasit si noi si le-am adunat in acest articol in care vorbim despre coafurile la care nici sa nu te gandesti pentru ziua nuntii.
(...citeste tot)
Accesorii pentru mirese: cum alegi accesorii simple dar de mare efect

Accesorii pentru mirese: cum alegi accesorii simple dar de mare efect

Fiecare bijuterie Demoazele Art realizata are in spate o poveste plina de semnificatie, fiecare accesoriu in parte fiind realizat astfel incat sa se potriveasca perfect personalitatii celei care urmeaza sa poarte creatiile sale.
(...citeste tot)
Pro sau contra extensiilor de par la nunta

Pro sau contra extensiilor de par la nunta

Exista varianta extensiilor, laudata sau criticata, aceasta este practicata la preturi piperate si are cliente nenumarate in sezonul nuntilor.
(...citeste tot)
6 coafuri de mireasa cu flori

6 coafuri de mireasa cu flori

Cel mai usor mod de a avea o astfel de coafura de mireasa este cu ajutorul florilor. O coronita de flori, un aranjament floral sau o simple floare in par, poate schimba radical o coafura.
(...citeste tot)
7 coafuri de mireasa cu accesorii

7 coafuri de mireasa cu accesorii

Accesoriile coafurilor de mireasa din 2013 sunt diverse si super feminine. De la bentite simple la unele cu aplicatii stralucitoare si de la plante naturale la accesorii din flori artificiale.
(...citeste tot)