Angajarea unui organizator de nunti


Organizatorul de nunti te ajuta sa creezi o viziune asupra zilei nuntii.

Angajarea unui organizator de nunti

Angajarea unui organizator de nunti era in trecut doar apanajul cuplurilor foarte bogate. Cuplurile ocupate din ziua de astazi stiu ca organizatorul de nunta potrivit ii poate face sa economiseasca bani si sa nu se streseze.

Organizatorul de nunti te ajuta sa creezi o viziune asupra zilei nuntii. Acesta se poate ocupa de toate detaliile nuntii de la alegerea localului pana la ordinea in care trebuie sa stati la intampinarea invitatilor.

Prima decizie

Decizia angajarii unui organizator de nunta trebuie luata prima. Cu cat organizatorul de nunti este mai implicat in organizarea nuntii tale cu atat mai mult acesta va economisi mai multi bani si va negocia la sange pretul diverselor servicii. Daca deja ai semnat contracte cu mai multi furnizori poti angaja pe cineva care sa se ocupa de coordinarea lor in ziua nuntii.

Politica de comisioane

Unii organizatori de nunti primesc comisioane de la furnizori atunci cand clientii isi dau acordul semnarii unui contract. Organizatorul de nunti iti propune un furnizor, tu angajezi furnizorul, iar organizatorul primeste un commision de la furnizor. Din pacate de multe ori acest commision intra in pretul pe care tu trebuie sa-l platesti furnizorului. Cand intervievezi organizatorii de nunti intreaba-i de aceste politici.

Intelege cum lucreaza organzatorii de nunti

Organizatorul de nunti iti va oferi cel putin 3 optiuni pentru fiecare tip de serviciu dorit, iar furnizorii la randul lor vor oferi unele reduceri. Organizatorul iti va putea oferi avantajele si dezavantajele fiecarui furnizor. Trebuie sa tii minte ca nu trebui sa te simti presat sa faci o alegere anume.

Intelegerea contractului

Citeste cu atentie si intelege contractul. Fiecare organizator de nunti are costuri diferite. Unii iti pun la dispozitie pachete din care tu poti alege. In aceste pachete se va stabili numarul de ore pentru care organizatorul de nunti va lucra pentru tine pentru serviciile pe care ti le va pune la dispozitie. Altii lucreaza cu tine pentru a determina nevoile tale iar apoi iti dau un pret. Atunci cand semnezi contractul se cere fie un avans, fie 50% din suma totala.

Bacsisul

Bacsisul nu este necesar, dar este apreciat. 10% din costul unui organizator de nunti ar fi perfect daca acesta si-a facut treaba bine. Daca in ziua nuntii organizatorul aduce cu el un asistent trebuie sa imparti bacsisul.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)
Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)
3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)
Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)
Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)