Alternative pentru cartea nuntii


Cartea nuntii este o amintire valoroasa din ziua nuntii. In afara de aceasta poti apela la o farfurie, o rama sau un copacel cu mici mesaje din partea invitatilor.

Alternative pentru cartea nuntii

Cartea nuntii permite invitatilor sa scrie mesaje personale de noroc si sa faca urari mirilor. Cartea nuntii este o amintire valoroasa din ziua nuntii.

Cartea nuntii trebui asezata undeva la intrarea, pe o masa, unde sa o vada toti invitatii. Pune si un scaun pentru ca invitatii sa stea cat mai confortabil atunci cand isi astern gandurile pe hartie. Pune un stilou cu snur pentru a nu exista situatia cand invitatii vor sa scrie si nu au cu ce.

In afara de cartea nuntii exista si alte alternative pe care le poti lua in considerare.

Farfuriile mari si intinse pe care invitatii isi pot lasa numele, semnatura si un mesaj scurt. Poti comanda o farfurie personalizata cu numele vostru si data nuntii in centru, ce dimensiune si ce culoare vrei tu. Dupa nunta, farfuria poate fi asezata pe perete sau pe o masa sprijinita de un suport.

Asemanatoare cu farfuriile sunt ramele cu semanturi. Acestea arata ca ramele de tablouri, iar invitatii pot lasa mesaje pe spatiul alb din interiorul ramei. La receptie poti pune rama pe un sevalet astfel incat invitatii sa o vada cu usurinta.

Un copacel cu dorinte este o metoda frumoasa de a colecta dorintele si mesajele de noroc ale invitatilor. Trebuie sa le oferi invitatilor mici bucati de hartie pe care sa-si scrie mesajele iar apoi cu ajutorul unei clame acestia pot atasa biletelele in copacel.

Un copacel cu dorinte nu trebuie sa fie un copacel in adevaratul sens al cuvantului. O varianta des intalnita presupune fixarea multor crengute intr-o vaza.  Crengutele trebuie sa fie goale pentru a da posibilitatea invitatilor sa prinda biletelele.

Ce faci cu dorintele dupa aceea depinde de tine. O idee este sa cumperi o cumperi un album foto si sa le lipesti acolo, alaturi de pozele de la nunta si cateva elemente decorative.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)
Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)
3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)
Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)
Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)