Nunta in stil Maria Antoaneta



O nunta in stil Maria Antoaneta captureaza frumusetea si teatralitatea erei baroce din Franta.

Nunta in stil Maria Antoaneta

O nunta in stil Maria Antoaneta captureaza frumusetea si teatralitatea erei baroce din Franta.

Culori

Gandeste-te la combinatii neobisnuite de culori - piersica sau roz pal cu gri cartita sau bleu pal si roz zmeura. Accentueaza aceste culori cu nuante de alb, bleu deschis sau griuri, verde salcie, crem si tonuri de roz. Putin auriu sau argintiu va adauga opulenta decorului.

Decor

Stilul Maria Antoaneta este unul elegant si bogat. Foloseste materiale luxoase putin stralucitoare pentru a acoperi mesele - matasuri groase, brocarturi si tafta, chiar si catifeaua poate fi inclusa, daca este iarna. Gandeste-te si la texturi - pene usor colorate, flori din matase sau cristale. Foloseste candelabre, sfesnice si multe lumanari. Un covor rosu, evantaie, ciucuri, oglinzi cu rame ornate si flori. Pune pe mese decoratiuni din colivii si pene de paun.

Marturii

Fa-ti invitatii sa se simta ca niste capete incoronate prin oferirea de evantaie, sticle de sampanie in miniatura, pachetele de ceai de iasomie sau migdale glazurate. Alte idei ar fi masti de carnaval, fluturasi din cristal, mini sticlute de parfum, petale uscate de tradafiri sau lumanari in forma de inimioara.

Florile

Pentru buchetul perfect alege tradanfiri roz in multe nuante. Hortensiile roz, trandafiri roz sau bej si bujori, iasomie de Madagascar sau gardenii. Completeaza buchetul cu pene sau cristale.

Tinuta mirilor

Mireasa trebuie sa poarta o rochie voluminoasa stil printesa din sifon de matase, tafta, dantela sau tul frantuzesc. Pe corset trebuie sa fie broderie sau ornamente. O brosa vintage, niste cercei tip candelabru sau cu perlute sunt alte elemente definitorii. Pentru barbati un costum elegant este suficient, dar un sacou tip frac ar fi mai bine daca-i vei pune si o esarfa tip cravata la gat.

Mancare si bautura

Gandeste-te la culoare si opulenta. Sampanie roz, cocktailuri, caviar, icre de Manciuria ar putea fi pe meniu. Serveste mancarea de pe farfurii metalice sau cu aspect perlat iar la desert ofera crema de zahar ars sau clatite cu zahar caramelizat si lichior flambat. Tot la desert ofera struguri si diferite branzeturi.

Locatia nuntii

O nunta in stil Maria Antoaneta are nevoie de o locatie opulenta - asa ca ai nevoie de o sala mare al unui hotel, un teatu vechi sau un cort mare.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

    » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)
Newsletter Planificarenunta.ro
Aboneaza-te la newsletter-ul saptamanal si
vei primi pe e-mail idei si noutati pentru organizarea nuntii!
Pinterest Twitter Google+ Facebook