7 stiluri pentru servirea meniului



Citeste cele 7 stiluri de servire a meniurilor pentru a-l alege pe cel care se potriveste cu nunta ta.

Stiluri de servire a meniului de nunta

Citeste cele 7 stiluri de servire a meniurilor pentru a-l alege pe cel care se potriveste cu nunta ta.

Stilul rusesc

Chelnerii aduc la mesele invitatilor tavi cu felurile de mancare, iar invitatii fie sunt serviti fie se servesc singuri direct din tava prezentata. Este un stil formal si elegant de servire asemanator cu cel frantuzesc dar mai rapid.

Oferirea unei farfurii fiecarui invitat

Bucatarul aranjeaza fiecare farfurie cu mancare in bucatarie, iar chelnerii aduc mancarea invitatilor. Bucatarii indragesc acest stil pentru ca ei isi dau ultimul cuvant asupra aspectului mancarii.

Table d'hote

Un stil de servire familiar, care incurajeaza comunicarea intre invitati si presupune un mini bufet suedez pe fiecare masa. Invitatii impart si isi paseaza intre ei felurile de mancare de pe masa.

Stilul frantuzesc

La fiecare masa vin doi chelneri. Unul are tava cu mancare in mana iar celalalt are o selectie de sosuri. Este un stil foarte formal, care presupune in mod frecvent ca mancarea sa fie montata sau preparata chiar langa masa invitatilor.

Bufez suedez

Pregatirea unor mese cu feluri de mancare puse pe tavi, farfurii sau boluri mari. Conteaza foarte mult unde sunt plasate aceste mese pentru ca invitatii sa nu se inghesuie.

Bufetul suedez grupat pe feluri de mancare

Ideea este sa asezi mai multe mese de bufet suedez, pozitionate prin tot salonul de nunta. Fiecare masa va avea un singur fel de mancare ca de exemplu masa cu aperitive, masa cu fructe de mare, masa cu friptura.

Open House

Acest fel de servire presupune ca tot meniul sa fie disponibil invitatilor, iar acestia sa serveasca exact ce vor. Acest stil este unul informal si se preteaza nuntilor mici.

 
Numele prietenului:
Email-ul prietenului:
Numele tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
 
*Cod verificare
 


Voteaza
Ratting
5

Comentarii

  • Adriana R
    Adriana R: La noi e intalnit cel in care fiecarui invitat ii este dusa farfuria cu mancare.Dar cred ca ar fi o idee buna cea cu bufet suedez,dar nu toata lumeaa ar indragi-o.
    19 Aug 2009 la 11:00

  • » Pentru a lasa comentarii trebuie sa fi autentificat(a). Click aici!

Articole pe aceeasi tema

7 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-ai logodit

Cu tot entuziasmul logodnei probabil nici nu stii de unde sa incepi, asa ca iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.
(...citeste tot)

Adevaruri despre mentinerea relatiilor

Este usor sa faci dintr-o relatie ceva mai complicat decat este deja. Iata cateva reguli de baza care vor mentine pe drumul cel bun relatia voastra.
(...citeste tot)

3 intrebari pe care sa nu le pui proaspetilor casatoriti

Iata ce intrebari ar putea strica buna dispozitie proaspetilor casatoriti.
(...citeste tot)

Cum sa reduci amprenta de carbon la nunta

Afla cateva recomandari pentru organizarea nuntii cu efecte nocive reduse asupra mediului.
(...citeste tot)

Ce sa nu posteze miresele pe Facebook

Zecile de posatari pe Facebook despre ziua nuntii pot deveni sacaitoare.
(...citeste tot)
Newsletter Planificarenunta.ro
Aboneaza-te la newsletter-ul saptamanal si
vei primi pe e-mail idei si noutati pentru organizarea nuntii!
Pinterest Twitter Google+ Facebook